What I see Is What You Get

★ sas schilten fotografie ★

What I see Is
What You Get

★ sas schilten fotografie ★

Vogels kijken met millennials voor het Parool

mei 15, 2020

Op een prachtige zaterdagochtend in mei vogels kijken voor het Parool. Aan de rand van Amsterdam ligt vogelreservaat Ijdoorn. Met een clubje jonge vogelspotters, die zichzelf The Feminist Bird Club noemen ging ik, samen met journaliste Alice Boothby, op pad. Gewapend met verrekijkers, bananen, zelfgebakken kardamonkrullen en goede zin, zijn we op zoek gegaan naar gruttos, wulpen en meer van zulks. Het verschil tussen de snavels van kluut en wulp zal ik altijd onthouden door hun tip: De snavel van de wulp, wijst altijd naar zijn gulp!

Mooie publicatie in het Parool

Het Parool is een krant die bekend staat om de mooie vormgeving. Ik was dan ook erg gelukkig toen ik het resultaat zag. Een grote publicatie op de voorpagina, op de voorpagina van de PS ook nog eens een van mijn fotos en de uiteindelijke spread met het mooie artikel. Het was weer een fijn staaltje samenwerken met mensen die hun vak verstaan op schrijf gebied, layout gebied en ik geloof dat ik op mijn fotografisch gebied ook aardig begin mee te komen.
Hier kan ik, in deze schrale coronatijden, weer lang op teren!

klik hier voor het hele artikel geschreven door Alice Boothby

 

0
    0
    Your Cart
    je mandje is leegterug naar shop
      Calculate Shipping