What I see Is What You Get

★ sas schilten fotografie ★

What I see Is
What You Get

★ sas schilten fotografie ★

Meditative Flogging voor het Parool

feb 25, 2020

Voor het Parool bezocht ik samen met journalist Tom Grosfeld een yogastudio in Amsterdam waar we een afspraak hadden met Mag Ela van House Of Eleima voor een sessie Meditative Flogging. Het was wat vreemd om zo rondom twee mannen te fotograferen waarvan de een in zijn onderbbroek staat en de ander hem zo’n 1,5 uur met zweepjes bewerkt. Het levert een spirituele ervaring, een bewustzijn, een verhouding van je ik tot je lichaam. Tom heeft zijn ervaring goed beschreven in het artikel. Voor mij was het wederom een bijzondere belevenis.
Waar mijn camera me al niet brengt….

 

klik hier voor het artikel in het Parool
geschreven door Tom Grosfeld
0
    0
    Your Cart
    je mandje is leegterug naar shop
      Calculate Shipping