What I see Is What You Get

★ sas schilten fotografie ★

What I see Is
What You Get

★ sas schilten fotografie ★

Virtual Reality in het italiaanse INTERNAZIONALE magazine

jul 16, 2022

Sinds begin dit jaar ben ik bezig met een project waarbij ik verschillende soorten gebruik van Virtual Reality aan het vastleggen ben. Dit medium is in opkomst en wordt op veel verschillende manieren gebruikt.
Deze nieuwe serie wil ik tijdens de DutchDesignWeek in Oktober gaan exposeren. Om deze serie te maken heb ik een ondersteuning gekregen van Cultuur Eindhoven.

Foto’s van deze nieuwe virtual reality serie heb ik ook nog niet gedeeld, tot nu….

Het italiaanse magazine INTERNAZIONALE benaderde mij om foto’s van virtual reality bij een artikel dat ze hebben vertaald van de New York Times, over Virtual Reality en de eventuele hulp ervan bij chronische pijn.

Onlangs heb ik in het Catharina ziekenhuis Eindhoven de toepassingen van VR op de pijnpoli en de nierdialyse gefotografeerd en in het MUMC in Maastricht een onderzoek naar angsten. Relevant beeld bij een interessant artikel en ik ben dan ook blij met deze publicatie.
 
0
    0
    Your Cart
    je mandje is leegterug naar shop
      Calculate Shipping