What I see Is What You Get

★ sas schilten fotografie ★

What I see Is
What You Get

★ sas schilten fotografie ★

Peaceman brengt vredeskrans naar burgemeester Jorritsma van Eindhoven

okt 23, 2020

en Jorritsma was (of gaf) niet thuis….

 

De burgemeester gaf niet thuis en daarom werd de graffiti van burgemeester Jorritsma maar door peaceman toegesproken | Sas Schilten Fotografie

Daarom werd de graffiti van burgemeester Jorritsma maar door peaceman toegesproken.

Lees hieronder het persbericht over deze ludieke vredesactie door het vredesburo tijdens de Dutch Design Week.

Vrijdag 23 oktober gaat Peaceman naar het Stadhuis van Eindhoven om daar een bloemenkrans voor de vrede aan te bieden. Deze Vredeskrans is een van de velen die de kersverse superheld in de regio rondbrengt in zijn strijd voor een meer vreedzame samenleving.
Ook hoopt Peaceman, het alter-ego van de Eindhovense vredesactivist Hans Matheeuwsen, dat de burgemeester weer actief deelneemt aan de activiteiten van het internationale gezelschap van Mayors for Peace waar de stad al jaren lid van is. Daarmee is de transformatie tijdens de Dutch Design Week van Hans tot Peaceman voltooid. Pers is van harte welkom voor dit feestelijke & kleurrijke moment.
Het doel van deze superheld: zorgen dat de technische bedrijven in de regio niet de ethische aspecten van hun innovaties uit het oog verliezen. Peaceman is tijdens de Dutch Design Week ontstaan in samenwerking met de kunstenaars Teun Castelein & Sasja Strengholt. Zij kregen de opdracht vanuit Manifestations om aandacht te vragen rondom het onderwerp Wapens & Vrede.
Zo ging Peaceman op donderdag al op bezoek bij de Eindhovense vestiging van Thales en gaat hij meer bedrijven verblijden met een fleurig bezoekje. Geen lichte taak, gezien de lijst met bedrijven die een bijdrage leveren aan de internationale wapenindustrie. Of Eindhoven daarmee een echte Wapenstad genoemd mag worden?

0
    0
    Your Cart
    je mandje is leegterug naar shop
      Calculate Shipping