What I see Is What You Get

★ sas schilten fotografie ★

What I see Is
What You Get

★ sas schilten fotografie ★

Live Painting op trouwfeest ? voor de Volkskrant

okt 31, 2019

T rouwreportages zijn niet zo mijn ding, maar voor De Volkskrant woonde ik een trouwfeest bij in het kasteel Maurick te Vught. Live Paint artiest Marcelle Schoenmaker schildert in een uurtje of 4 een feestelijk trouwportret. Het was ongelofelijk om te zien hoe zij dit ter plekke voor elkaar kreeg. Met veel zwier, zwaai en kleur zet ze het feest en het bruidspaar op het doek. Door middel van wat snelle fotos die ze daar maakt  met haar telefoon zorgt ze ervoor dat het paar mooi herkenbaar in beeld wordt gebracht temidden van het feestgedruis, met op de achtergrond nog een impressie van het kasteel. Zelfverzekerd loopt ze met een bakje vies verfwater en kwasten tussen de feestelijk geklede gasten door. Zelf zou ik het vast per ongeluk over de schoonmoeder morsen of en klodder verf verliezen op de sleep van de bruid. Je moet het maar durven…

Klik hier voor het online artikel van de Volkskrant geschreven door Anna Lillioja

Nu zeg ik wel dat trouwreportages niet zo mijn ding zijn, maar onlangs heb ik een fotoboek aangeschaf van Ian Weldon, een fotograaf naar mijn hart, met de titel “I am not a wedding photographer”.  Een aanrader voor mensen die een, in mijn ogen, meer realistische dan romantische aanpak weten te waarderen 🙂

0
    0
    Your Cart
    je mandje is leegterug naar shop
      Calculate Shipping