What I see Is What You Get

★ sas schilten fotografie ★

What I see Is
What You Get

★ sas schilten fotografie ★

kijkje bij de Fotofair in de Beekse Bergen

mei 28, 2018

In het weekend van 26 en 27 mei was er in de Beekse Bergen de grote fotofair, een beurs voor fotografen. Er is naast de vele stands met informatie en apparatuur veel te zien. Zo lopen er steampunkmodellen, zijn er roofvogels en nog veel meer waar de fotografen zich op kunnen storten en kun je masterclasses, workshops en lezingen volgen.
Nu ben ik niet zo van de beurzen, modellen of in scene gezette situaties en ook de apparatuur hoef ik daar niet te besnuffelen, maar ik kijk graag naar mensen en hun bezigheden. Hier komen mensen met gelijke interesses bij elkaar en kan iederen zijn ding doen, ook ik dus eigenlijk…  Dus, net als de andere fotografen heb ik die middag even lekker buiten gespeeld.

0
    0
    Your Cart
    je mandje is leegterug naar shop
      Calculate Shipping