What I see Is What You Get

★ sas schilten fotografie ★

What I see Is
What You Get

★ sas schilten fotografie ★

Filmpremière In De (S)maak

nov 6, 2021

In DE (S)MAAK is een onconventioneel datingprogramma waar kunstenaars en mensen uit de queer- en dragscene de datingwereld op hun kop zetten. Onder het motto: Vier de Raarheid! ging op 4 november deze miniserie in premiere in de Verkadefabriek in Den Bosch. Dat vraagt natuurlijk om een onconventionele première en dat werd het ook.

De Academie voor Beeldvorming en Ongekend stuurden in april 2021 acht deelnemers uit Den Bosch en omstreken vijf keer op date. Daarin kregen ze challenges op het gebied van kunst en drag. Tijdens de laatste date werd het café van de Bossche Brouwers omgetoverd tot een klassiek restaurant. De dates verliepen echter iets minder standaard en makat het kijken van deze serie korte films meer dan de moeite waard!

Via deze link kun je op de site van de Academie voor Beeldvorming de korte films bekijken

Vooraf kwam de Drag Up Family samen om zich voor te bereiden en daar waren ook bezoekers die een stapje verder durfden te gaan ook zeer welkom en kregen alle hulp om de ervaring van het in drag gaan zelf mee te maken. Het was een warm bad, een veilige omgeving om te experimenteren samen met hele fijne mensen.

Het filmprogramma werd ondersteund met een performance door Dakota Mokhammad, interviews met betrokkenen bij de films en een afsluitend dansfeestje met DJ Miss Fiasco.

Net voor de avond van start ging heb ik in rap tempo een aantal van de mooie mensen van de Drag Up Family gefotografeerd in de zaal.

0
    0
    Your Cart
    je mandje is leegterug naar shop
      Calculate Shipping